Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Forum jest publiczne wiec nie widze powodu zebysmy tu nie mogly pisac, a nam wczesniej inni tez HHHHHUMOR psuli
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Jak Wam juz nie pasi to forum to po co tu robicie syf od nowa?????Jara Was klotnia?Bo mnie nie i dosyc mam tych Waszych chorych insynuacji,podejrzen,smiesznych dowodow nic nie dowodzacych itp....Nie pasuje-nie wchodzcie tu i juz !Nie psujcie tego forum od nowa!!!!Dajcie innym tu dzialac i pisac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
125 Postów

(Mrux27)
Stały Bywalec
lady_dosia napisał:
Mruxia - widzę, że język polski masz opanowany do perfekcji, Brawo, tak trzymać. Do dziecka też tak mówisz?

I tak trzymam ! Jak byś chciała wiedzieć to do dziecka tak nie mówię tylko do Ciebie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Potwierdzam!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
177 Postów
Stały Bywalec
Nana poki co polki tu dawni nie ma a to Ty caly czas drazysz temat i macisz na forum...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Nana mam już tego dość! Wszystkie mamuśki jakie tu były odkryły wszystkie Twoje kłamstwa! A co do dowodów chciałaś na to, że znasz Polkę wcześniej niż po kłótni z Daris i masz. Ja nie wiem czemu Ty w to dalej brniesz? To Ty nie masz klasy. Wybacz, że Ci to piszę ale ktoś Ci musi to powiedzieć. Zastanów się dziewczyno co Ty sobą reprezentujesz.

A co do forum to Nasze jest zamknięte tylko dla tych mamusiek co tutaj były a to forum jest ogólnodostępne i mamy prawo tutaj pisać. Nie będziesz decydować o tym czy możemy czy nie.

I zainwestuj w słownik ortograficzny
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
A to ciekawe bo ja po jej zniknieciu pisalam tu z innymi mamami i byl spokoj dopoki tu nie weszlyscie by macic i zepsuc od nowa atmosfere-czemu ma to sluzyc?
MACIE COS DO MNIE TO WALCIE NA PRIVA A NIE NA FORUM DLA MAM
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
NANA76 napisał:
Zadnych dowodow mi nie przedstawilyscie bo ich poprostu niema Proste jak drut!!!
Nana ja nie napisałam tego dla kłótni tylko dla wyjaśnienia ze chciałaś dowodów a czy to jest dowód czy nie to nie wnikam.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Wystarczylo Wera przeczytac dokladnie ten niby dowod by zobaczyc,ze to zupelnie inna sprawa i tej sie nie tyczy wogole
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
przeciez ci nas brakowalo a teraz nas wywalasz nie no super....tak trzymaj...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok